• Füleki vár állami műemlék <i>(Fotó: Schnelczer Zoltán)</i>
  • Vigadó <i>(Fotó: Illés Gábor)</i>
  • Berchtold-kastély <i>(Fotó: Schnelczer Zoltán)</i>
  • Városi Park <i>(Fotó: Schnelczer Zoltán)</i>
  • A Szűz Mária mennybemenetelének tiszteletére szentelt templom és ferences kolostor <i>(Fotó: Schnelczer Zoltán)</i>
  • Nógrádi Turisztikai Információs Központ <i>(Fotó: Fülek Város)</i>
  • Városháza <i>(Fotó: Városi archívum)</i>

Elérhetőségek

Füleki Városi Hivatal
Radničná 25, 986 01 Fülek
Tel., fax: +421-(0)47-4381001
Email: mesto@filakovo.sk

Ügyfélfogadás

Hétfő - Csütörtök:
7.30 - 11.30 / 12.30 - 16.00
Péntek: 7.30 - 11.30

A Füleki FTC PT vezetősége értesíti a nagyközönséget, hogy február 7-én 16:00 órai kezdettel a városi hivatal üléstermében tartja meg tisztújító konferenciáját, melyen az igazgatótanács tagjait és az elnököt fogják megválasztani az új 4 éves időszakra. A választás nyilvános, az említett tisztségek betöltésére pályázni lehet.

2017. június 24. - szombat, FTC Sportpálya

Bővebben...

Fülek városa is bekapcsolódott az immár második alkalommal megrendezésre kerülő Tavaszi Rimaszombati Városi Díj kerékpárversenybe, amely tervezett dátuma 2016. május 15-ike, vasárnap.

Bővebben...

A Füleki Cross Polgári Társulás, Fülek Város, a Füleki FTC és a „beh.sk“ Polgári Társulás meghívják Önöket a Füleki Cross 9. évfolyamára, amely 2016. május 7-én, szombaton 12:00 órától kerül megrendezésre az FTC stadionban.

Bővebben...

A Füleki Városi Hivatal mellett működő Sport, ifjúsági és iskolai bizottság ezúton meghívja önöket a Polgármester serlegért labdarúgó tornára, amelyre 2015 június 20-án , 9 órai kezdettel kerül sor az FTC sportpályán.

Bővebben...

2013. május 11-én a füleki FTC stadionban kerül megrendezésre a Füleki CROSS futóverseny 6. évfolyama. A rendezvényen részt vehet bárki, aki szeret sportolni, vagy versenyezni akar a legjobb időért ill. helyezésért. Szeretettel várják azokat is, akik a versenyzőknek akarnak szurkolni, vagy itt szeretnék eltölteni délutánjukat.

Bővebben...

Február közepén került sor „A város legjobb sportolója” cím átadására, amit az FTC szakosztályainak és a városi képviselő-testület oktatási és sportbizottságának javaslata alapján adományozott városunk.

Bővebben...

A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába.
További információ (szlovák nyelven) Rendben