• Füleki vár állami műemlék <i>(Fotó: Schnelczer Zoltán)</i>
  • Vigadó <i>(Fotó: Illés Gábor)</i>
  • Berchtold-kastély <i>(Fotó: Schnelczer Zoltán)</i>
  • Városi Park <i>(Fotó: Schnelczer Zoltán)</i>
  • A Szűz Mária mennybemenetelének tiszteletére szentelt templom és ferences kolostor <i>(Fotó: Schnelczer Zoltán)</i>
  • Nógrádi Turisztikai Információs Központ <i>(Fotó: Fülek Város)</i>
  • Városháza <i>(Fotó: Városi archívum)</i>

Elérhetőségek

Füleki Városi Hivatal
Radničná 25, 986 01 Fülek
Tel., fax: +421-(0)47-4381001
Email: mesto@filakovo.sk

Ügyfélfogadás

Hétfő - Csütörtök:
7.30 - 11.30 / 12.30 - 16.00
Péntek: 7.30 - 11.30

Fülek Város és az általa alapított szervezetek tisztségviselői és alkalmazottai társadalomellenes tevékenységének bejelentése

A súlyos társadalomellenes tevékenységet az ún. bejelentővédelmi törvény (a társadalomellenes tevékenység bejelentésével kapcsolatos némely intézkedésekről szóló Tt. 307/2014. sz. tv.) definiálja.

Főleg a következő büntetendő cselekmények sorolhatók ide: a korrupció, az Európai Közösség pénzügyi érdekeinek károsítása, a közbeszerzéssel és nyilvános árveréssel kapcsolatos machinációk, a köztisztviselők által elkövetett bűncselekmények és a minimum három év szabadságvesztés büntetést magával vonó bűncselekmények.

Ide tartoznak még azok a közigazgatási szabálysértések, melyek legkevesebb 50 000 euró büntetéssel járnak (például az illegális foglalkoztatás tilalmának megsértése, a biztonsági és munkavédelmi előírások megsértése, veszélyes anyag törvényellenes forgalmazása, stb.)

A bejelentés módja

  1. A bejelentést írásban, lejegyzésre kerülő szóban tett bejelentés formájában, telefaxon vagy elektronikus postán lehet megtenni.
  2. A névtelen vagy aláírt írásbeli bejelentést a városi hivatal folyosóján található levélszekrénybe kell bedobni vagy a városi hivatal iktatójába kell benyújtani, amely köteles a kézbesített bejelentést haladéktalanul átadni a felelős személynek.
  3. A szóban tett bejelentés lejegyzése a város főellenőrének közreműködésével valósítható meg.
  4. A bejelentést elektronikus formában a felelős személy e-mail címén lehet megtenni: ladislav.estefan@filakovo.sk, az alábbi formanyomtatvány kitöltése által. Azokat a telefaxon vagy elektronikus postán fogadott bejelentéseket, melyek nem a felelős személyhez érkeztek, a fogadójuk köteles haladéktalanul továbbítani az intézkedésre illetékes felelős személynek.

Társadalomellenes tevékenység bejelentésére szolgáló formanyomtatvány

Bejelentő


Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Elérhetőségi adatok


Invalid Input
Invalid Input

A bejelentő állandó lakcíme


Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

A bejelentés tartalma


Invalid Input
Invalid Input
A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába.
További információ (szlovák nyelven) Rendben