Mestské kultúrne stredisko vo Fiľakove každého srdečne pozýva na divadelné predstavenie „Historky od susedov“, ktoré sa uskutoční 18. marca 2024 od 19:00 hod.

Predstavenie je inšpirované úspešným seriálom Susedia, so známymi hercami Andym Krausom a Viki Rákovou. Po troch úspešných a vypredaných sezónach so zábavnou show Lacikám nedráždi sa tvorcovia rozhodli posunúť projekt do divadelnej podoby. V 90 minútovom predstavení sa Láslo a Ildikó predvedú vo svojich klasických hádkach, plných vtipných nedorozumení a diváci budú mať možnosť zažiť obľúbené postavy v ich domácom prostredí.Čo všetko sa tomuto manželskému páru môže udiať v spálni, v kuchyni, alebo v dielni? Vtipné dialógy, nečakané situácie, veľa zábavy, a to všetko bude novými pesničkami zloženými špeciálne pre toto predstavenie spájať a komentovať Mirka Miškechová. Účinkujú: Andy Kraus, Viki Ráková, Mirka Miškechová.

Predstavenie je vhodné pre diváka staršieho ako 15 rokov.

Vstupenky si môžete zakúpiť v predpredaji za 16,- eur, na mieste v deň predstavenia za 18,- eur. Viac na stránke: www.kultura.filakovo.sk

 

plagát historky od susedov